Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, συντήρησης και κατασκευής κήπων.

Ο κηπουρός-γεωπόνος Γιονουζάι Λεωνίδας


είναι πτυχιούχος γεωπονικής με ειδικότητα στη φυτοπροστασία και πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο.

Μαζί με τους συνεργάτες του και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνει έργα μελέτης, συντήρησης και κατασκευής έργων πρασίνου, με βιολογικές μεθόδους, με εγγύηση για άριστα αποτελέσματα εργασίας και απόλυτη τήρηση των συμφωνημένων προθεσμιών.

Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κήπων σε όλους τους χώρους, όπως οικιακούς, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς, πάρκα, δημόσιους χώρους κ.ά. Επίσης, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ανάπλαση και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (με σιντριβάνια, βραχόκηπους, βότσαλα και ό,τι άλλο επιθυμεί ο πελάτης).

Ο Γιονουζάι Λεωνίδας αναλαμβάνει,


ακόμα, τον καθαρισμό οικοπέδων και την ανακαίνιση και αναμόρφωση παλαιών και κατεστραμμένων κήπων.

Ακόμα, πραγματοποιεί εργασίες φυτοδιακοσμητικής και στολισμού σε χώρους γραφείων, βεράντες, μπαλκόνια και ταράτσες, ενώ αναλαμβάνει και ξυλοκατασκευές, όπως πέργκολες, φράχτες, ζαρντινιέρες κ.ά.

Εκτός από την κατασκευή γκαζόν με σπορά, χρησιμοποιεί επίσης χλοοτάπητα (έτοιμο γκαζόν και πλαστικό γκαζόν), για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ενώ αναλαμβάνει την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος αυτόματου ποτίσματος σε όλους τους χώρους.

Τέλος, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρηση κήπων, που περιλαμβάνουν:


  • Κούρεμα, γκαζόν, φράχτες και μπορντούρες
  • Λίπανση με βιολογικό λίπασμα και οργανικές ουσίες
  • Ψεκασμός προληπτικός και κατασταλτικός μόνο με βιολογικά φάρμακα
  • Κλάδεμα
  • Αντικατάσταση φυτών και αυτόματου ποτισμού
Για οποιαδήποτε εργασία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κήπου σε όλη την Αθήνα και τις γύρω περιοχές απευθυνθείτε στον Γιονουζάι Λεωνίδα. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ανταγωνιστικές τιμές!